perjantai 16. elokuuta 2013

Diamonds

Kyllä! Olen elossa! En ole kuollut, vaikka postausta ei ole kuulunutkaan eilen :D Sorggeee! Musta vaan tuntu niin käsittämättömän turhalta tehä postaus kun ensiksi: Oli niin rumat vaatteet, että huhhuh! Toiseks olin vaan koulussa tein läksyt ja ku tulin kotiin nukuin kahen tunnin päikkärit (oikeestaan "yökkärit", koska se oli ilta kuudesta kasii:D). Salille piti mennä, mutta laiskuus voitti (niiku aina:D). Eli järkevää tekstiä ei olisi tullut :D
        Mutta ei siinä ihmeempiäää! Pakko vaan sanoo, että mun vanhojenpuku projekti on nyt niiiin epäonnistunu :D Se suunnitelma A ei toiminukkaan nyt siis seuraavaa haastetta kohti eli B:tä! Käytiin siis Tampereen työväen teatterissa kattomassa vanhojentanssi pukuja, jotka siis oikeesti ois ollu semmoset coolin VANHAT... Mut ei oikee ollu mitää hyväää.. Valitettavasti!
Sovitettii mulle kyllä läbällä jtn, mutta se nyt ei ihan ollu semmonen: Tässä on sitä jotain elämys (Paitsi ehkä Petjalle:D). Tuleva stylistini :D hahaha!!! Mut juu ei muuta ku uutta matoa koukkuun!
      Kuinka paljon ystävät voikin piristää koulunkäyntiä! Tuntuu että ainut asia millä saan itseni ylös sängystä (joka osaa olla todella hankalaa ottaen huomioon, että herään 5.30 joka aamu!) ja raahautumaan unenpöppöröisenä unissakävelijänä kouluun on YSTÄVÄT! Kun koulu masentaa ainoa valopilkku on ne frendit, jotka venaa siellä luokassa hymyt huulilla (Tai väsyneiden laamojen näköisinä.. Mutta silti:D). Välitunnitkin, saati hypärit ilman ystäviä! Iso EI! Kaikilla ei näitä ystäviä edes ole ja se on todella surullista.. Siksi toivonkin että otatte huomioon koulussanne (tai missä olettekaan) myös niitä ei niin puheliaita (joskus mysteerisiäkin henkilöitä) huomioon. Se voi olla jollekin se päivän pelastus hetki :) Jeiij! Mikäköhän saarna tästäki nyt sitte tuli :D! Ei mitää käryy!
       Viikonloppu ilman suunnitelmia! Ihanuutta! :) Harjottelen tässä ehkä YouTubessa paljon kohutun cup songin :D Ihan vaan ajankuluks hahaa! Tältä päivältä ei ole kuvia! Siksi vanhempaa matskuu :) Hyvät illanjatkot ja maireet unet! Heissuliveii!


Paita: GT, Korvikset: GT

Mekko: Kirppis, Korut: GT
 
 

Mekko: GT, Koru:GT, Panta: Kirppis


 
Olipa kerrassaan monipuoliset kaupat :DD GT ja kirppis!! Hmmmh ja summa mutikassa just nää kuvat :D Mikäs siinä sitte!
 
 
 
 
-Iida! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti