keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ei saa surettaa

Tänään se tapahtu! Veera teki vihdosta viimein sen vaihtari blogin ja todellakin sen lähtö on ihan just edessä! Se todellakin LÄHTEE! Ihan siis parasta ja ihaninta aikaa sille sinne sitte ku menee, mutta en mä sitä sano että ei tulis ikävä yhtään... Nyt jo kirjottaessa tulee kamala ikävän aalto. Noh se sentään on vaan se 10kk! Ei yhtää enempää ei vähempää (Ja jos on enemmän mä meen sinne vähä riehuu ja hakee neidin takas Suomeen sanonpa vaan!). Noh tässä on vielä 9pv aikaa ennen lähtöö ja luvassa myös läksiäiset joten vielä ehtii halia ja pusia vaikka kuinka vuoden varalle :)
        Tänään sain jotenkin ja jotenkin koulun jälkeen jaksettua passittaa äitini ottamaan asukuvat. Että ku oikeen itteeki ärsyttää ku ikinä ei jaksa nähä vaivaa ja ettii jotai muita paikkoja mis ottaa kuvii. Aina toi sama piha (Ei siis sillä että pihassa ois jtn vikaa, mut siltiii). Kaupungilki ois nii siistii ottaa, mutta ikinä oo järkkäri mukana. Vaan ne ainoat ja valitut harvat kerrat, kuten esim huomenna ku on koulussa tykitys lukion ykkösille! Hehee! Puetaan ne kauniiks ja nimen omaan "kauniiks" :D Haha!
Niistä puvustuksista siis pakko saada foto jos toinenki!
       En nyt tässä puhku ja puhise enempiä. Toivon että kaikilla on ollu mahti päivä tänään ja tulee olemaan huomenna (Miksei vielä ylihuomennakin:D). Heipparallati rullaa Iida söi pullaa! :D Zaukkelis!
        

Paita: GT, Päälyspaita(Siskon): GT, Nahkamaiset legginsit: GT, Kengät: Skopunkten, Korvikset: Tuliainen ADelta (Muistaakseni:D)
 

 

Näytän hieman raskaana olevalta... Vakuutan: EN OLE! :D Ps. Laukku: Sokos


 
                                                         -Iida!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti