keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hunting Leopard

Hellurei ja hellät tunteet! Oli hirvee himo tehä täällänen aamupostaus (tai oikeestaan aamuPÄIVÄ postaus, enää mikää aamu oo:D). Ku kerranki laittaa herätyksen "jo" puol 11 ni on iha fiiliksissä: "Heiiii nythän on aikanen aamu!!!" HAhah! Eivaa siks tein ku huomasin jo kuinka paljon teitä lukijoita on mulle tullu!!! Ohhoh! Siis uskomattoman,kuvailemattoman upeahkoa! :) Kiitos! Thats why I wake up every morning to this computer ja kirjotan teille kaikkea (joskus hieman ärsyttävääkin juttua). Joten toistan vielä kerran itseäni: Kiiitoss ihanat!! Jeez!
        Näin asiasta kolmanteen meijän yks koirista (joita siis on jo kaikenkaikkiaan 4!!! Mistä näitä oikeen tulee?) tämä tytteli Nala viettää tänään 1-vuotis synttäreitä :) Joten sen takia vähän kuvaa tästä ihanasta pikku neidosta (jonka ihmeelliseen röhkintään heräsin keskellä yötä... En edes tiennyt, että koirat osaa röhkiä? Onkohan edes tervettä? No anyway:D). Mut juukelis puukelis asukuvaa tulee jo nytten ja kunnon postausta ehkä myöhemmin tänään vielä :) Kun mä niin innoissani täällä hyppelen tästä lukijamäärästä!! Sormet syyhyten juoksen koneelle kirjoittamaan (lisäkkää siihen vielä semmonen hidastettu kunnon baywatch juoksu kohti konetta:D). Thats me! Ei tässä muuta! Chaooo!;)


 

 

 

Menihän se sitten TAAS pelleilyksi!:P

Tämä koira ei sitten ole kyseinen synttärisankari:) Zino poika!


Sitten tulee kuvia tästä meidän pikku prinsessasta ja SYNTTÄRISANKARISTA! :)
 
 
 
 
 
 


Nala ja isoveikka Zino :) Looking craaazy!

Nala isoveljensä Danten kanssa (aivan huomaa koomisuus ISOveli pikemminkin PIKKUveli :)

 
 
Jos kiinnostuit rodusta eli siis Amerikankarvattomastaterrieristä (joka siis saattaa sopia allergikoille ja astmaatikoille, ainakin äitilleni sopi ja hänellä on kyseiset kaksi "vaivaa") niin mene osoitteeseen: http://www.midelis.fi/ ja saat lisää tietoa :)
 
 

-Iida!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti