tiistai 20. elokuuta 2013

What Makes You Beautiful

What makes you beautiful? Joskus on päiviä ku tuntuu, että mikään ei sovi päälle. Kaikki vaatteet on ihan kamalia,turhia ja kakkaa! Tai sitten vika on lärvissä jota tutkailet peilistä hirveen aamukiireen keskellä, ja koitat sutia jotain mömmöä naamaasi näyttääksesi edes HIEMAN ihmiseltä :D Uskon että en ole yksin tämän ongelmani (Vai sairauteni?) kanssa. Silti jotain sitä on aina pakko pukea päälle tuli millaisia katseita tahansa (Toisaalta niitä katseita vasta sateliski jos alasti ilman vaatteita lähtis:D) Hahah! Mut tämmönen pikku "kriisi" mullsa oli taas tänä aamuna. Silti kun menin kouluun sain ainakin pari kolme kehua paidastani!:) Ihanat ystävät ne aina piristää!

Mut siis vastaus kysymykseen mikä tekee sinusta kauniin:

1. Mä tykkään luonnollisesta meikistä (Todella harvoin mulla on kajaalia, luomiväriä tai muita hienouksia) ja kiitos tummien kulmieni, ripsieni yms en paljoa meikkiä tarvitsekaan :)

2. Puen päälleni ne vaatteet mitkä tuntuu musta ITESTÄNI mukavilta (Joskus hienommat, joskus ihan perus lökärit ja huppari:D)

3. Kiharat! Ne on ihan mahtava läpihuuto juttu! Pyöräytät parit käkkärät päähäs ja menoks! Avot!

4. Hymy! Ette usko kuinka tärkeää on hymyillä (Vaikka tänään on vähän mörrimöykkypäivä mulla ollukin:D mutta silti!). Monien testejenkin mukaan hymyilevät ihmiset antavat TOTTAKAI paremman kuvan itsestään ja luonteestaan. Tällaista ihmistä on NIIIN paljon helpompi lähestyä:)

5. Korvakorut! Juuh elikkäs kuten ootte varmaan huomannukkin mulla on melkeen aina korvikset... Yleensä vielä todella suuret ja näyttävät (Ei ihme että romaniks mua luullaankin:D), mutta mä vaan RAKASTAN korviksia! Jos ne ei oo korvissa on toooosi alaston olo... Uskokaapa pois vaan!:D

6. Itsevarmuus. Ole ylpeä ja varma itestäs. Jos SÄ ITSE oot sujut ittes kanssa on sillon muutki sun ympärillä olevat ihmiset. Myös todella itsevarma ihminen näkyy ulospäin (Ja tällä en meinaa sellasta ihmistä, joka kulkee nokka kohti kattoa ja tuhahtelee vaan pyh pyh ja pyh joka asialle:D).

Siinäpäs oli kuutisen vastausta, jotka mun mielestä tekee musta kauniin! (Vaikka nyt jokapäivä ei siltä aina tunnu:D) Tää on muuten todella terapeuttista hommaa tää ns. ittensä tarkastelu. Suosittelen! :D

Sitten pölpötyksestä ja pälätyksestä tän päivän asukuviin:


 

Dante halus selvästi mukaa kuvaan :D


 

Paita: Cubus, Housut: Cubus
 

 

Helmet: Glitter, Toi toine: GT
 

Kengät: Äitin (Tapas)
 

Kaulakoru: GT
 
 
Hymy: Omasta takaa (Halvin asuste) :)
 


                                                                                 -Iida:)

2 kommenttia: