lauantai 28. syyskuuta 2013

23

Paras biisi ever! Mike Will Made It ja 23!!! Jeiiij! Vaikka Miley Cyrus onki nykyään musta niin ärsyttävä... En kyllä tiedä miks ni toi biisi on musta hyvä! Just sayin. Kandee kuunnella. Tänään asukuvat otettu ADella eli landella. Välillä vähän maiseman vaihtoa kuville. Sai puhuu Veeruskalleki piiitkästä aikaa Skypessä ja laulaa lurauttaa vähä maammelauluu hahah! Voin vaan sanoo että kaunista oli! Koko talo raikaa epävireistä laulua. Diggaan.
     Sain myös ehdotuksen, että tekisin postauksen mun salirutiineista, liikkeistä ja kuinka pidän itteni tässä kunnossa muuten (Varmaa ruokavalioo, muuta liikuntaa yms.). Tämähän oli aivan mainio idea! Kerranki sain idean mitä kirjottaa, ettei aina tätä samaa jauhantaa. Toteutan tämän idean kyllä! Kiitos tästä :) Muistakaas myös että kysymyksiä saa vielä lähetellä huomiseen asti http://runningtothehighlights.blogspot.fi/2013/09/questions.html tänne kommentti boksiin :) Hehee!
Eipä tässä muuta kun mahtavaa illanjatkoa itse kullekin. Mä tästä rupeen syömään jätskiä ja kattoo jotain leffaa... Harkitsen vahvasti Mean Girlsin uudelleen kattomista piiiitkästä aikaa :D Se vaan on aivan paras leffa ikinä! Adios amigos!<3 Ps. Tässä postauksessa laitoin kuvat tollee et kaikki on samankokosia. Onko parempi näin, vai sillee et erikokosii kuten ennen?:)


 

Takki: Kirppis, Housut: Kirppis, Kengät: Mekka, Paita: Vero Moda, Farkkuliivi: Kirppis, Kaulakoru: H&M



 



 





                                                                             -Iida!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti