perjantai 6. syyskuuta 2013

Tätä tää on

Just niin onkin! TAAS olen kipeenä! Kyllä tällä kertaa thank God ei ole ongelmana korva, mutta nuha ja kova kurkkukipu!... Eka oot viikon ilman salii sit parannut ja oot sillee: "Ei vitsit jes pääsen salilleeee!" Menee kaks päivää ja eiku taas kipeenä :S Noh ei auta mutina ja murina tätä tää ny on! Veikkaisin mun huiman antibiootti kuurin alentavan mun vastustuskykyä ja ku koulussa tällä hetkellä riehuu hulluu vauhtii jtn ihme kipeysepidemioita niin enköhän sit saa sen taudinpoikasen itteeni :D Mut ei täs mitää im still alive (Vaikka en kyllä tällä hetkellä siltä näytä:D).
       Päivän asusta ei ole kuvaa, MUTTA otan viimekesän asusaldoo lainaten jtn ns. helmiä teille :) Koska ku tulin tnää koulusta heitin suoraan sanoen vaatteet veks (En siis kyllä todellakaan ihan alastomaks asti:D) ja eiku peiton alle! Aaah! Sit leffaa kotisohvalta med sisko ja punnitse ja säästä herkkuja!!! Naminami! Barasta! Ja animetyylistä leffaaa! Pompoko! Mikä parempaaa :)
        Nyt sit pe-su siskon kaa kaksin kotona ku porukat laivalla. Jeejee! Siis en voi uskoo et oon 17 ja vasta nyt ihka ekaa kertaa ilman vanhempii tai minkäännäkösii holhoojii kotona :D! Nyt tehään sitte historiaa :D Hahah! Mut juu tuli taas tämmönen kiva yö postaus, mut eise mitäään! Hyvät yöt kaikille ja adioos amigooos!


It´s movie timeee! ;)

Se paras kauppa ikinä! Punnitse ja säästä!!! <333
 



Kuivattuja mansikoita ja jogurttibanaanilastuja :P
 
Kuivattuja omenarenkaita ja sama with tummasuklaakuorrute :P

Kokis lasit! :D Samixii!


Vähä LIDL herkkuja
 

 
 Sitten asukuvaa (Ja tämä siis ei ole tältä päivältä)

Pitsipaita: Kai joku kirppis (Siskon), Korvikset: Glitter, Farkut: GT, Tuubitoppi: GT, Korkkarit: DinSko, Vyö:H&M
 

 



 



                                                                    -Rakkaudella Iida:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti